Ideeën om voor jou en je lief een uniek en onvergetelijk dagje weg samen te stellen

Geschreven door: Coleta van bekhoven
Datum: 24 juni 2018

Escaperoom voor de liefde arrangementjes. Ideeën voor een origineel en onvergetelijk dagje weg met je lief


Ga je de casanova of de cupido speelroute van de Escaperoom voor de liefde beleven en wil je het dagje uit met je partner nog mooier maken ? 
Dan hebben we hier Altijd Blijven Spelen ideeën om zelf een arrangementje samen te stellen vind je hier:

Waar bevindt de Escaperoom voor de liefde zich ?

In het pittoreske vestingsstadje Geertruidenberg, vlakbij de Biesbosch in het mooie Brabantse land. Tussen Breda en Gorinchem in, vindt je de afslag aan de A27. 
Daar op de markt in een middeeeuws pand, vind je deze bijzondere unieke omgekeerde Escaperoom voor stelletjes. De Escaperoom voor de liefde waar de uitdaging is om binnen te komen met je lief en de tijd te verliezen met opdrachten voor humor en romantiek ipv ingewikkelde puzzels en zo snel mogelijk ontsnappen. 
Er zijn 2 speelroutes waaruit je kan kiezen. Is de keuze gevallen op de cupido of casanova speelroute en zoek je nog wat leuks in de buurt om julllie dagje uit compleet te maken, dan hebben we hier van alles voor jullie verzameld. Ook op www.romantischuitje.nl staat meer informatie

Wat is er in de buurt van de Escaperoom voor de Liefde om heerlijk te dineren of om even op een terrasje te genieten?

Op de markt bevindt zich het Backhuys   met een heerlijk terras en zijn super tapasplank voor 2 en onvergetelijk smakende superbowls. Je kan online reserveren voorafgaand of na het spelen in de Escaperoom voor de liefde. Ga je er voorafgaand dineren, dan is de tapasplank voor 2 de beste keuze, want licht en dan hou je nog een plaatsje vrij voor de hapjes en drankjes die hier en daar onderdeel van het cupido of casanova spel zijn.

Een andere aanrader is het soepcafé le tresor waar in de tuin een frans terras te vinden is en waar (bijna) alles wat je ziet en waar je op zit ook te koop is. Kijk daarvoor op www.romantischuitje.nl

Even geduld a.u.b.