10 redenen om je lief te verrassen met een origineel, romantisch uitje voor 2 in de escaperoom voor de liefde

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 07 september 2017

Op zoek naar een romantisch uitje voor 2 als verrassing voor je partner?


Hier vindt je 10 redenen om je lief te verrassen met een origineel, romantisch uitje voor 2 in de omgekeerde Escaperoom voor de liefde
1)      Omdat je van elkaar houdt en je Altijd SAMEN wil Blijven Spelen
2)      Omdat er altijd een reden is om jullie mooie liefde voor elkaar te vieren. Een maand, 1,2,10,25 jaar samen of gewoon zomaar omdat je van elkaar houdt.
3)      Omdat regelmatig samen plezier beleven jullie mooie liefde voor elkaar in beweging houdt. Van groot belang, want de liefde staat ook niet stil
4)      Omdat je met romantische opdrachten ipv puzzelen, binnen komen ipv escapen en de tijd verliezen in het spelen met elkaar een hoop LOL samen kan beleven.
5)      Omdat je zin hebt in wat quality time met je lief en even ALLEEN met zijn tweetjes wil zijn om drie heerlijke uren samen te spelen.
6)      Om nieuwe en verrassende kanten van je lief te ontdekken
7)      Om te ervaren dat je met je lief kan spelen als met geen ander
8)      Om te zien in de ogen van je lief dat JIJ het bent en niemand anders
9)      Omdat de Escaperoom voor de liefde voor stelletjes is gecreëerd en alles drie heerlijke uren alleen draait om jullie mooie liefde voor elkaar.
10)   Kortom omdat je met een ALTIJD BLIJVEN SPELEN beleving je lief helemaal gelukkig maakt !

Waar kan je dit origineel uitje voor 2 vinden?

In een middeleeuws pandje in het oudste vestingstadje van Nederland. Geertruidenberg in Noord-Brabant wat tegen de Bieschbosch is gelegen. Combineren met een boottochtje of slapen in de scheepskajuit van een woonboot behoort tot de mogelijkheden. Zo creëer je samen met je lief jullie eigen Altijd Blijven Spelen uitje voor 2. Want wat is er belangrijker in het leven dan regelmatig samen te spelen en te genieten van elkaar. 


Waar kan ik recensies vinden over dit uniek uitje voor 2?

De Escaperoom voor de liefde is speciaal voor stelletjes gecreëerd en op het beleven van de liefde gebaseerd. Alles is dan ook in deze Escaperoom OMGEKEERD. In plaats van onder tijdsdruk zien te escapen gaat het bij ons om de tijd verliezen in het samenspel met je lief. Je speelt romantische opdrachten in plaats van moeilijke puzzels waardoor je in je hoofd gaat zitten en de raadsels die in het spel verweven zitten zijn om binnen te komen in plaats van te ontsnappen. Heerlijk van elkaar genieten en drie uur alleen met zijn tweetjes ronddwalen door de speelruimtes van de Cupido of Casanova route is wat je kan beleven in de Escaperoom van de liefde.
Zie hier het plezier van de stelletjes die jullie zijn voorgegaan. Op www.facebook.com//escaperoomvoordeliefde vindt je vele recensies en nog veel meer foto's die we van stelletjes mochten plaatsen omdat ze zo hebben genoten van deze unieke Altijd Blijven Spelen beleving in onze omgekeerde Escaperoom voor de liefde. 

Zin om je lief te verrassen, kies dan uit de Cupido of Casanova route en kom heerlijk samen spelen.Even geduld a.u.b.