Dé romantische verrassing om kado te geven: de “Escaperoom voor de liefde”
Een romantische verrassing voor een half jaar verkering of 1,2,10 of 25 jaar samen? Of gewoon zin in wat tijd met zijn tweetjes omdat je van elkaar houdt? Verras dan je lief, met het leukste en meest romantische alternatief voor uit eten, bioscoop of theater. Een kadobon voor de Escaperoom voor de liefde. De meest romantische verrassing die je aan je lief geven kan. 

Kom met je lief deze bijzondere OMGEKEERDE “Escaperoom voor de Liefde” beleven. Samen ronddwalen in de speciaal voor jullie tweetjes gereserveerde speelomgevingen van de door jullie gekozen route door het Altijd Blijven Spelen pand. Een superleuk belevingsspel waar maar 1 regel geldt: heb plezier en betover elkaar met liefde. 
Misschien heb je al eens iets gehoord of gezien over deze nieuwe en unieke romantische verrassing, de Escaperoom voor de liefde? Omdat het nog zo bijzonder is en een uniek uitje voor stelletjes betreft, beschrijven we hier waar het te vinden is en wat de sfeer is die jullie kunnen verwachten. We geven natuurlijk niet alles weg, want verrast worden is het mooiste wat er is.  De Escaperoom voor de liefde is een super romantische verrassing, een belevingsspel wat je samen met je lief kan spelen. Het speelt zich af in het middeleeuws Altijd Blijven Spelen pand in Brabant. Daar kan je met je lief een hoop lol beleven door samen romantische opdrachten in de Escaperoom voor de Liefde. Enkele voorbeelden zijn:

  • samen een liefdesdrankje maken, 
  • het lot jullie liefdesliedje laten bepalen,
  • met camera en zelfontspanner jullie eigen leuke en romantische fotoshoot maken en vooral
  • veel plezier en romantiek beleven door heerlijk samen te spelen. 
In de Escaperoom voor de liefde vind je een omgeving waar de uitdaging is om de tijd even stil te laten staan door samen romantiek te beleven en de tijd te verliezen in het spelen met elkaar. Er zijn wat puzzels (niet teveel want daarvan raak je in je hoofd en liefde zit in je hart) maar bovenal speel je samen allerlei romantische spelopdrachten waardoor je een hoop plezier met elkaar kan beleven en je jullie eigen Altijd Blijven Spelen beleving creëert. Even met zijn tweetjes in een bijzondere omgeving ronddwalen. Met een schatkaart in de hand allerlei speelomgevingen vinden waar je elkaar gelukkig kan maken in het spelen met elkaar. 


Bij dit romantisch uitje kan je kiezen uit de Cupido of Casanova route.

Er zijn twee routes gecreëerd. De cupido en casanova route. Beide vol romantische verrassingen en ieder uniek in zijn soort. De speelruimtes die behoren bij jullie route zijn dan ook drie heerlijke uren speciaal voor jullie tweetjes als je hebt gereserveerd. Ook wordt voor jullie als een extra romantische verrassing jullie unieke speelwijzencombi gemaakt. Daarvoor vul je ieder een speelwijze testje in en ligt dan bij jullie komst die mooie speelwijzencombi voor jullie klaar.

Cupido route:Casanova route:


Waar is deze unieke en originele romantische verrassing te vinden? 


In het oudste vestingstadje van Nederland, Geertruidenberg in Noord Brabant, waar het Altijd Blijven Spelen pandje staat. De meest bijzondere omgevingen zijn in het pand gecreëerd. Iedere ruimte is een verrassing. Alles is romantiek en liefde wat hier de klok slaat. Een tipje van de sluier: er is een speelomgeving waar je voor elkaar een liefdesdrankje maakt. Een drankje vol symboliek zoals jij jouw lief ziet. Ook is er een sfeervolle ruimte gecreëerd, waar je elkaar de liefde kan verklaren :-). De Escaperoom voor de liefde staat dan ook garant voor de meest romantische verrassing die je samen met je lief kan beleven.


Een Escaperoom als romantische verrassing


Een Escaperoom? Jawel, een romantische. Alles is hier omgekeerd. Toegang tot elkaars hart en de speelruimtes is waar het hier om draait. Het gaat om ontspanning en verliezen van de tijd in plaats van binnen een uur met snelheid en veel gepuzzel ontsnappen. In dit belevingsspel zitten wel wat puzzels maar niet teveel want daar ga je van in je hoofd zitten en de liefde zit nu eenmaal in je hart. Het gaat hier vooral om beleven van plezier en romantiek. Je bent ALLEEN met zijn tweetjes in alle speelomgevingen die bij de door jullie gekozen route horen, want bij reservering van de Escaperoom voor de liefde boek je een romantisch verrassing waarbij je  de speelomgevingen exclusief drie uur voor jullie samen hebt.  Dit is een romantisch uitje, wat bij uitstek geschikt is om even los van alle sores van alledag te geraken en te genieten van jullie mooie liefde voor elkaar. 


Een romantisch kado​


Onze kadobon met bijbehorend hartslotje is een liefdesverklaring op zich. Dus bestel zo’n mooie bon als romantische verrassing voor je lief of maak een stelletje blij ermee als huwelijkskado  
Doe de ABS liefdestest Doe de ABS liefdestest
Doe de ABS liefdestest
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Romantische Overnachting Romantische Overnachting
Romantische Overnachting
Even geduld a.u.b.