Unieke romantische overnachting in de Cupidowagen of het Casanova Luchtkasteeltje

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 10 juni 2018

Uitsluitend voor verliefde stelletjes: Romantische overnachting.


Wil je je lief verrassen en zoek je een romantische overnachting om een bijzondere uitje voor 2 te beleven. Dan hebben wij nu iets bijzonders voor jullie tweetjes. We hebben namelijk een cupidowagen en een casanova luchtkasteeltje gecreëerd als overnachting. Deze romantische cupidowagen en het bijzondere casanova luchtkasteeltje staan op het terrein van Beach Club Puur in Drimmelen gelegen aan de rand van de Biesbosch met uitzicht op een mooi strandje.


Een Altijd Blijven Spelen liefdesverklaring

Verklaar elkaar (opnieuw) de liefde door te beloven om Altijd SAMEN te Blijven Spelen met een overnachting in de romantische sfeer van de cupido wagen met zijn bijzondere bedstee waar je alleen in kan komen door in het hart te geraken of kies voor het luchtkasteeltje waar alles omgekeerd is. Spiegels en muziek op het plafond in een sfeer die je nergens zo vinden kan. 

Waar kan je deze bijzondere romantische overnachtingen beleven?

Op een supermooie locatie aan het water bij Beachclub Puur hebben we deze bijzonder mooie cupido wagen en het casanova uchtkasteeltje gebouwd. Beachclub Puur is gelegen aan het water van de Biesbosch in Drimmelen. Bij mooi weer kan je er ook heerlijk zwemmen.  Tevens kan je genieten van een beach drankje, lekkere tussendoortjes of lunch. En het hele jaar sowieso van de bijzonder mooie natuur. Puur genieten. Lekker knus met zijn tweetjes in een bedstee of in de muzieksferen van het luchtkasteeltje. Over quality time voor jou en je lief gesproken. 

De prijs voor 1 nacht samen met je lief in de cupidowagen is € 125,- en het luchtkasteeltje is € 145,- incl champagne picknick ontbijt en gebruik Black Egg BBQ.

Avontuurlijk en origineel camperen in romantische sferen.
Goed om te weten:
- bijzondere originele overnachting met super uitzicht over het strandje en water van de biesbosch
- inclusief picknick ontbijtje
- in de wintermaanden heerlijk knus en verwarmd.
- in de zomermaanden is er met mooi weer, gezellige muziek en de mogelijkheid om te zwemmen of pootje baden en heerlijk te eten op het terras bij beachclub Puur.
- beddegoed en douche/shampoo aanwezig.
- mogelijkheid om je mobiel op te laden
- douche en toilet in apart gebouwtje op ongeveer 10 meter afstand
- oventje en klein koelkstje aanwezig
-open vuur of BBQ, frituur/fondue pannen of iets dergelijks niet toegestaan
-huisdieren niet toegestaan

Boeken kan op www.altijdblijvenspelen.nl/overnachting
Wil je meer informatie of heb je nog vragen bel dan 06-46150896 

N.B. Als je nog een super locatie zoekt voor de dag van je leven waar je elkaar het Ja woord kan geven in een ceremonie tent aan het water, waar je aan kan komen met een huwelijksbootje en heerlijk kan feesten. Kijk dan eens op Beachclub Puur in het menu bij trouwen. En uiteraard kan je dan jullie huwelijksnacht in de cupido wagen of het casanova luchtkasteeltje doorbrengen en daarmee de kroon op jullie dag te zetten. 


Even geduld a.u.b.