Unieke romantische overnachting in de Cupidowagen of de Loveboat

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 10 juni 2018

Uitsluitend voor verliefde stelletjes: Romantische overnachting.


Wil je je lief verrassen en zoek je een romantische overnachting om een bijzondere uitje voor 2 te beleven. Dan hebben wij nu iets bijzonders voor jullie tweetjes. We hebben namelijk een cupidowagen en een loveboat gecreëerd als overnachting. Deze romantische cupidowagen en de bijzondere Loveboat staan op het terrein van Beach Club Puur in Drimmelen gelegen aan de rand van de Biesbosch met uitzicht op een mooi strandje.


Een Altijd Blijven Spelen liefdesverklaring

Verklaar elkaar (opnieuw) de liefde door te beloven om Altijd SAMEN te Blijven Spelen met een overnachting in de romantische sfeer van de cupido wagen met zijn bijzondere bedstee waar je alleen in kan komen door in het hart te geraken of kies voor de Loveboat als jullie avontuurlijk ingesteld zijn en houden van een hoop lol beleven met improviseren en het varen erbij fantaseren. 

Waar kan je deze bijzondere romantische overnachtingen beleven?

Op een supermooie locatie aan het water bij Beachclub Puur hebben we deze bijzonder mooie cupido wagen en de Loveboat gebouwd. Beachclub Puur is gelegen aan het water van de Biesbosch in Drimmelen. Bij mooi weer kan je er ook heerlijk zwemmen.  Tevens kan je genieten van een beach drankje, lekkere tussendoortjes of lunch. En het hele jaar sowieso van de bijzonder mooie natuur. Puur genieten. Lekker knus met zijn tweetjes in een bedstee of in de kajuit van de antieke Loveboat. Over quality time voor jou en je lief gesproken. 

De prijs voor 1 nacht samen met je lief in de cupidowagen is € 125,-  incl picknick ontbijt en romantisch beddengoed en incl gebruik met brquettes gevulde  black egg BBQ.
De Loveboat is €95,- 
Het gebruik van onze Black Egg BBQ gevuld met briquettes is €10,-.

Avontuurlijk en origineel camperen in romantische sferen.
Goed om te weten:
- bijzondere originele overnachting met super uitzicht over het strandje en water van de biesbosch. Zwemspullen in de zomer dus niet vergeten :-)
Cupidowagen ;
- inclusief picknick ontbijtje
- in de wintermaanden heerlijk knus en verwarmd.
- in de zomermaanden is er met mooi weer, gezellige muziek en de mogelijkheid om te zwemmen of pootje baden en heerlijk te eten op het terras bij beachclub Puur.
- beddegoed en douche/shampoo aanwezig.
- mogelijkheid om je mobiel op te laden
- douche en toilet in apart gebouwtje op ongeveer 10 meter afstand
- oventje en klein koelkastje aanwezig
-open vuur of BBQ, frituur/fondue pannen of iets dergelijks niet toegestaan
-huisdieren niet toegestaan
Loveboat;
- alleen te boeken van 1 mei t/m 1oktober
- ontbijt en slaapzak/beddengoed/kussens zelf meenemen
- toegang via trapje aan zijkant van de boot, binnen kan je heerlijk launchen, zitten of slapen. 
- douche/toilet op 15 meter afstand 
- oventje en klein koelkastje aanwezig

Boeken kan op www.altijdblijvenspelen.nl/overnachting
Wil je meer informatie of heb je nog vragen bel dan 06-46150896 

N.B. Als je nog een super locatie zoekt voor de dag van je leven waar je elkaar het Ja woord kan geven in een ceremonie tent aan het water, waar je aan kan komen met een huwelijksbootje en heerlijk kan feesten. Kijk dan eens op Beachclub Puur in het menu bij trouwen. En uiteraard kan je dan jullie huwelijksnacht in de cupido wagen doorbrengen en daarmee de kroon op jullie dag te zetten. 


Even geduld a.u.b.