Unieke romantische overnachting

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 10 juni 2018

Romantische overnachting in combinatie met de Escaperoom voor de liefde


Ga je je lief verrassen met een Altijd SAMEN Blijven Spelen beleving in de cupido of de casanova speelroute ( bekijk hier de schatkaarten) en zoek je nog een romantische overnachting om jullie bijzondere uitje voor 2 compleet te maken. Dan hebben wij nu iets bijzonders voor jullie tweetjes. Een cupidowagen en een luchtkasteeltje hebben we gecreëerd om te overnachten voor of na het spelen in de omgekeerde Escaperoom voor de Liefde. Deze romantische cupidowagen en het bijzondere luchtkasteeltje staan op het terrein van Beach Club Puur in Drimmelen op 10 minuten rij afstand van het Altijd Blijven Spelen pand. 


Een Altijd Blijven Spelen liefdesverklaring

Daarvoor kan je de cupido of de casanova speelroute reserveren voor jou en je lief.
Verklaar elkaar (opnieuw) de liefde door te beloven om Altijd SAMEN te Blijven Spelen. Combineer dit met een overnachting in de romantische sfeer van de cupido wagen met zijn bijzondere bedstee waar je alleen in kan komen door in het hart te geraken of kies je voor het luchtkasteeltje waar alles ook omgekeerd is. Spiegels en muziek op het plafond en een sfeer die je nergens zo vinden kan. 

Waar kan je deze bijzondere romantische overnachtingen beleven?

Op een supermooie locatie aan het water bij Beachclub Puur hebben we deze bijzonder mooie cupido wagen en het luchtkasteeltje gebouwd. Beachclub Puur is (op 10 minuten rij afstand) gelegen aan het water van de Biesbosch in Drimmelen. Bij mooi weer kan je er ook heerlijk zwemmen.  Tevens kan je genieten van een beach drankje, lekkere tussendoortjes of lunch of diner. En het hele jaar sowieso van de bijzonder mooie natuur. Puur genieten. Lekker knus met zijn tweetjes in een bedstee of in de muzieksferen van het luchtkasteeltje. Over quality time voor jou en je lief gesproken. Drie uur genieten van het spelen in onze bijzondere omgekeerde escaperoom voor de liefde waar de uitdaging is om binnen te komen en de tijd te verliezen met opdrachten vol humor en romantiek. Met de kroon erop door te overnachten met je lief in een bijzondere super romantische omgeving.

Een overnachting is mogelijk op zondag t/m donderdag. Vrijdag en zaterdag alleen te boeken in overleg door even te bellen 06-46150896
De prijs voor 1 nacht samen met je lief in de cupidowagen is € 75,- incl picknick ontbijt
Het luchtkasteeltje is € 95,- incl picknick ontbijt.

Avontuurlijk en origineel camperen in romantische sferen.
Goed om te weten:
- bijzondere originele overnachting met super uitzicht over het strandje en water van de biesbosch
- inclusief picknick ontbijtje
- In de wintermaanden op vr/za/zo mogelijkheid om bij beachclub puur te genieten van de beach bites. De andere dagen is bijvoorbeeld de tapasplank voor 2 bij het Backhuys op de markt in Geertruidenberg een dikke aanrader.
- in de wintermaanden heerlijk knus en verwarmd.
- in de zomermaanden met mogelijkheid om te zwemmen of pootje baden.
- beddegoed, handdoeken en douche/shampoo aanwezig.
- mogelijkheid om je mobiel op te laden
- douche en toilet in apart gebouwtje op ongeveer 10 meter afstand

Boeken kan op http://altijdblijvenspelen.nl/romantische-overnachting-reserveren
Wil je meer informatie of heb je nog vragen bel dan 06-46150896 

N.B. Als je nog een super locatie zoekt voor de dag van je leven waar je elkaar het Ja woord kan geven in een ceremonie tent aan het water, waar je aan kan komen met een huwelijksbootje en heerlijk kan feesten. Kijk dan eens op Beachclub Puur in het menu bij trouwen. En uiteraard kan je dan jullie huwelijksnacht in de cupido wagen of het luchtkasteeltje doorbrengen en daarmee de kroon op jullie dag te zetten. 


Even geduld a.u.b.