Een OMGEKEERDE escaperoom voor 2 geliefden, waar alles om de liefde draait

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 19 november 2017

foto gemaakt in de Escaperoom voor de liefde door Brigitte en haar lief Laurence 

Alles is liefde in onze romantische OMGEKEERDE escaperoom voor 2 geliefden.

Je bent verliefd, verloofd of getrouwd. Je houdt van samen spelen met je lief en samen avonturen beleven. Dan is de Escaperoom voor de liefde iets voor jou en je lief.

Alles draait daar om de liefde. Wat kan je je daar bij voorstellen? Een Escaperoom voor stelletjes, romantisch en dan ook nog omgekeerd?

Doe je ogen dicht en beeld je in:
Je hebt voor jouw lief als verrassing de Escaperoom voor de liefde geboekt. Met het kiezen van een speelroute heb je de nodige voorpret beleeft. De cupido met zijn grappige beach strandje en muzekamer waar je het lot jullie liefdesliedje laat bepalen of de Casanova met zijn gewelvenkeldertjes en theatertje waar je liefdesscènes kan spelen en een dansje met elkaar kan wagen :-) 

Vervolgens heb je ook nog voor ieder een speeltestje ingevuld, waar jullie speelwijzencombi als extraatje van wordt samengesteld. Voor jezelf en ook voor je lief, zodat het een verrassing blijft.  Niets verklappen, tot op het moment dat je voor de deur staat, is de kunst.

Een verrassing voor beiden, want je kan er over lezen, maar de Escaperoom voor de liefde moet je samen beleven. Het heet niet voor niets een belevingsspel :-)

Een week tevoren ontvang je een raadsel met daarin verborgen een code. Om die te kraken heb je je lief nodig als je voor de deur van het Altijd Blijven Spelen pand staat :-)
Met de code kan je het sleutelkastje openmaken en gaat jullie spel beginnen.

Drie heerlijke uren zijn alle  speelruimtes van de cupido of de casanova route vervolgens voor jullie tweetjes. Je komt dus niemand tegen. Je komt zelf binnen en speelt het spel met zijn tweetjes en als je een code niet gekraakt krijgt of het fototoestel met zelfontspanner voor jullie fotoshoot niet werkt, bel je gewoon even voor een aanwijzing of om een oplossing te vinden. Niet dat jullie allemaal moeilijke puzzels vinden, want zoals gezegd “alles is liefde” en de liefde houdt van romantisch spel en niet van ingewikkelde puzzels. Jullie komen dus vooral romantische, grappige, soms hilarische, lieve en/of zoete “speelrecepten ” tegen waardoor je als vanzelf gaat spelen en de tijd verliest in het samenspel.


Is het jullie gelukt om binnen te komen dan vind je als eerste een schatkaart.  Deze schatkaart gaat jullie de weg wijzen langs alle speelruimtes. Je kan deze schatkaarten al bekijken op de volgende link www.escaperoomvoordeliefde.nl/cupido-of-casanova. Dan krijg je een kleine indruk van wat jullie allemaal beleven gaan. Waarbij je uiteraard zelf jullie eigen unieke spel ervan maken kan.

De kunst is zonder verwachtingen je over te geven aan elkaar en aan dit bijzondere belevingsspel. Dan krijg je een beleving cadeau zoals je nergens anders vindt. Verwacht dus geen gewone escaperoom met een ander thema, want we hebben echt alles omgedacht en omgekeerd en hiermee een totaal nieuw, uniek belevingsspel gecreëerd.

Beleef het met je lief en ervaar jullie mooie liefde voor elkaar.  

Waar kan je deze unieke omgekeerde romantische escaperoom voor 2 vinden?

Een bijzonder belevingsspel vraagt om een bijzondere omgeving. Die hebben we gevonden in een middeleeuws pandje dat in 1530 is gebouwd. Een pandje wat onder monumentenzorg valt en waarin nog 2 oorspronkelijke gewelvenkeldertjes zich bevinden. Deze zijn in de casanova route opgenomen en geven deze speelroute daarmee een paar zeer bijzondere speelruimtes. We hebben in één van die keldertjes zelfs een verovergrot gecreëerd J Het pandje hebben we gevonden in het oudste vestingstadje van Nederland. In Geertruidenberg in Noord-Brabant. Tegen de Biesbosch aan gelegen. De escaperoom voor de liefde combineren met een overnachting op een boot of een bootje huren maakt jullie dagje weg of weekendje weg helemaal compleet. Wil je hier meer over weten, kijk dan ook eens op de andere blogs van www.romantischuitje.nl


Romantische uitjes van Altijd Blijven spelen

Op deze website romantischuitje.nl , spiksplinternieuw, verzamelen we allemaal leuke, grappige, schattige, lekkere en/of “spannende” romantische uitjes, tips en ideeën. Daarmee kan je zelf jullie Altijd Blijven Spelen dagje of weekendje weg samen stellen. 

Veel plezier samen en heb je zin gekregen om samen te gaan spelen kijk dan of wanneer je dat samen met je lief kan beleven op onze reserveringspagina 
Even geduld a.u.b.