1 maal per maand een romantisch uitje als date met je eigen partner

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 05 oktober 2017

Romantisch uitje als date met je partner

Omdat altijd samen blijven spelen de sleutel is voor de liefde, hebben we de omgekeerde Escaperoom voor de liefde gecreëerd. 
Speciaal voor stelletjes om in te spelen. Een romantisch uitje waar de uitdaging is om binnen te komen met je lief in plaats van te ontsnappen en om romantische opdrachten te spelen in plaats van te puzzelen en  de tijd samen te verliezen in plaats van zo snel mogelijk ontsnappen.

We hebben voor jullie 2 routes ontworpen om samen met je lief te spelen. De cupido en de Casanova route. Je kan dus tweemaal komen spelen :-).  Als je naar reserveren gaat vindt je ze beide. Daar kan je samen met je lief een keuze maken of als het een verrassing is dan is het aan jou om de keuze te maken. Beide zijn ze superleuk en bevatten bijzondere romantische opdrachten. Twijfel je bij je keuze bel dan met Coleta (06-46150896) om een advies te krijgen. 
  

Waar kan je dit origineel romantisch uitje vinden?

In het oudste vestingstadje van Nederland, Geertruidenberg in Noord Brabant, in een Middeleeuws pand. 
Kom je van ver dan is een overnachting in de stuurhut van de boot Eben Haezer aan te raden om het romantisch uitje helemaal compleet te maken. Je kan daar heerlijk nagenieten en slapen in een scheepskajuit in een omgeving met een hoog "toen was geluk nog heel gewoon" gehalte. 

Heb je zin gekregen om te spelen en de unieke omgekeerde Escaperoom voor de Liefde te beleven? Ga dan naar onze reserveringspagina en kies de route met de schatkaart je het meeste aanspreekt.


Even geduld a.u.b.