Romantisch uitje in de ESCAPEROOM voor de LIEFDE

Geschreven door: Khadija Agaatsz
Datum: 23 juni 2016

“Samen spelen en plezier beleven met je lief in de Escaperoom voor de Liefde"
Het leukste en meest originele romantisch uitje wat er is. 

Ben je op zoek naar een uniek en origineel romantisch uitje samen met je partner?  Kies dan samen voor een dagje uit naar de Escaperoom voor de Liefde. Hét leukste en meest romantische alternatief voor uit eten, bioscoop of theater. De Escaperoom voor de Liefde bevindt zich in het romantische middeleeuwse Altijd Blijven Spelen pandje in het vestingstadje Geertruidenberg in Brabant. Vanaf 14 april 2016 is dit nieuw romantisch uitje voor stelletjes mogelijk geworden. Omdat het bijzonder en uniek is, wordt hieronder uitgelegd wat deze Altijd Blijven Spelen beleving inhoudt. 

Wil je meteen iets zien van deze bijzondere omgekeerde Escaperoom voor de liefde ? Kijk dan hier naar de trailer van de Escaperoom voor de Liefde op RTL 4 

Het eerste deel geeft een impressie van de  cupido speelroute, het tweede deel met de gewelvenkeldertjes en het dansen speelt zich af in de casanova route,

Origineel dagje uit

De Escaperoom voor de Liefde is door de kunst van het omdenken ontstaan. Het is bedoeld voor stelletjes in plaats voor een groep vrienden of collega’s.
Het is romantisch in plaats van spannend. Het gaat om toegang verkrijgen in plaats van ontsnappen. De UITDAGING is hier binnen te komen en de tijd STIL te laten staan door je te verliezen in het romantisch samenspel in plaats van puzzelen.  Het speelt zich niet af in een ruimte, maar in meerdere speelomgevingen. Je speelt SAMEN drie uur romantische opdrachten en beleeft zo een hoop lol met zijn tweetjes in deze BIJZONDERE escaperoom waar alles OMGEKEERD is en draait om de liefde. Alles draait om elkaar verrassen en blij maken waarmee je samen de toegang tot elkaars hart vindt en daarmee tot de verschillende speelomgevingen.  De overeenkomst: spelen en plezier beleven. 
De Escaperoom voor de Liefde is hét romantisch uitje om je lief mee te plezieren en het meest origineel dagje uit waarmee je je lief kan verrassen.  

Hoe het werkt.
Als je reserveert dan krijg je een raadsel thuis dat je samen moet oplossen om de sleutel van het Altijd Blijven Spelen pand te vinden. Want als je met je lief naar de Escaperoom voor de Liefde komt is er niemand om je te verwelkomen:-). De speelomgevingen van de route die je kiest zijn dan ook drie heerlijke uren alléén voor jullie tweetjes.
In het pand vind je jullie schatkaart van het door jullie gekozen Cupido of Casanova belevingsspel.  

Met de schatkaart kom je samen in de verschillende speelomgevingen waar je samen een hoop plezier kan beleven door in deze omgekeerde escaperoom voor 2 personen allerlei romantische opdrachten te spelen samen met je geliefde, zoals : ·        
* Liefdesdrankjes voor elkaar brouwen omdat jullie zoveel van elkaar houden
* Hapjes en drankjes voelen en proeven ·        
* Muziek luisteren of maken of elkaar blij maken met een dansje ·        
* Fotookes maken en mooie momenten van jullie samenspel vereeuwigen met gebruik van een camera met zelfontspanner ·        
* Elkaar de liefde verklaren door lieve berichtjes of het verzegelen van jullie mooie liefde voor elkaar ·   

Cupido of Casanova? 

Kies jullie route. 

De Cupido route is gecreëerd om elkaar in het hart te raken en omvat speelomgevingen zoals:
- een love & the beach strandje, 
- de dromen en wensen kamer
- de betoverkast
- de muzekamer
Allemaal speelomgevingen om veel plezier met elkaar te beleven en waar je verrassende nieuwe leuke kanten van je lief kan ontdekken :-)

In de Casanova route draait het om betoveren, verleiden en veroveren. 
In deze route vind je onder meer de middeleeuwse gewelvenkeldertjes waarin een verovergrot en een schatkeldertje gecreërd zijn.
Samen met het "theatertje van de Liefde"met allerlei scénes erin die je samen kan spelen
is dit een superromantische speelroute. Neem je lief in je armen voor de verleidingsdans of verover een beer voor haar. Prachtspeelomgevingen om jullie eigen Altjd Blijven Spelen beleving ermee te creëren. 

Zin om te komen spelen met je lief in onze bijzondere OMGEKEERDE Escaperoom voor de Liefde? Boek dan snel dit romantisch uitje voor 2 en kies het Cupido of Casanova belevingsspel op 
www.escaperoomvoordeliefde.nl/reserveren
 

Romantisch uitje: Schatkaart Cupido route

  


Klik hier voor een groot formaat van de Cupido route

Romantisch uitje: Schatkaart Casanova routeKlik hier voor een groot formaat van de Cassanova route


Waar kan ik dit bijzonder romantisch uitje vinden?

In de Escaperoom voor de liefde! Het meest bijzondere romantisch uitje met je lief is daar te vinden. In het Altijd Blijven Spelen pand in het oudste vestingstadje van Nederland. Gelegen in Geertruidenberg in het gastvrije Brabantse land.
Wat valt er te beleven in de Escaperoom voor de liefde?
Drie uur SAMEN romantische opdrachten spelen en een hoop lol beleven in een BIJZONDERE escaperoom waar alles OMGEKEERD is en draait om de liefde. De UITDAGING is hier binnen te komen en de tijd STIL te laten staan door je te verliezen in het spelen met elkaar. 
En...Lady en de Vagebond spelen doe je in de Escaperoom voor de Liefde.


Liefdestest: Jullie mooie speelwijzencombi als keileuk extraatje bij een reservering van dit origineel uitje voor 2 samen met een overnachting 

Hoe werkt het?
Als je het romantisch uitje in de Escaperoom voor de Liefde boekt en samen met je LIEF de ESCAPEROOM voor de LIEFDE gaat beleven en daarno overnacht in onze bijzondere cupidowagen of luchtkasteeltje, hoort daar een keileuk extraatje bij : 
jullie mooie speelwijzen combinatie
Wij maken die voor jullie en op de dag dat je gereserveerd hebt, ligt deze in één van de speelomgevingen voor jullie klaar.

Wat is daarvoor nodig?
Vul ieder het Altijd Blijven Spelen testje (3 minuten) in. 
Er staan 17 vragen in de test waarbij twee antwoorden mogelijk zijn, A en B. De uitkomst van de test gaat over jouw speelsheid, waar jouw grootste kracht ligt in je speelsheid (of je ondeugend van karakter bent of jouw speelsheid tot de ïndianen- of de cowboywijze hoort etc) en hoe mooi jullie elkaar daarin versterken en aanvullen. Maar bovenal is de speelwijzencombi gewoon keileuk om te krijgen. 
Is het een verrassing voor je lief, dan gewoon even de vragen stellen en met de naam van jouw lief erbij op jouw emailadres inzenden. De test bestaat uit vragen over technisch inzicht etc. dus je lief raadt dan toch nooit waar het over gaat en zo blijft de verrassing compleet:-).
Wij maken er vervolgens jullie mooie, unieke speelwijzen combinatie van. 
Op de dag dat jullie de Escaperoom voor de liefde gereserveerd hebben, kan je die dan vinden in één van de speelomgevingen. 

Dus vanaf het moment dat je een speelroute reserveert samen met een overnachting, kan de voorpret al beginnen ;-)

P.S. O
mdat ieder uniek in zijn speelwijze is en jullie een uniek liefdespaar vormen, wordt iedere test en combi handmatig bekeken en op maat gemaakt. Zo stellen wij jullie mooie en unieke speelwijzen combinatie in de Liefde samen. 


Romantisch uitje in Brabant  

Samen zijn jullie in een sfeervol middeleeuws pand dat gelegen is in Geertruidenberg in Noord- Brabant. Geertruidenberg is het oudste vestingstadje van Nederland wat tegen de Biesbosch aan is gelegen. Het heeft dan ook een klein haventje. Het Altijd Blijven Spelen pand is gelegen op de markt aan de Elfhuizen tegen de kerk aan, waar we hier een mooi pandje gevonden hebben wat uit de middeleeuwen stamt. Het is een romantische locatie waar jullie met veel plezier gaan spelen. Het is niet alleen romantisch, maar ook grappig. Het is een combinatie van samen lol maken en romantiek. 
In Geertruidenberg zelf en in de directe nabijheid zijn van allerlei mogelijkheden om de beleving in de Escaperoom voor de Liefde te combineren tot een compleet Altijd Blijven Spelen dagje uit of weekendje weg. Er is een keuze uit vele eetgelegenheden, er zijn diverse brocante winkeltjes te vinden in de gewelven van de monumentale panden en er is een concept store waar 40 ontwerpers met hun ambachtelijk gemaakte mooie producten samen zijn te vinden. Ook is er een mogelijkheid om te overnachten op een boot in Raamsdonksveer of een bootje huren. Teveel om op te noemen. 
Wij hebben voor jullie een leuke combi bedacht die je verder nog naar wens in of aan kan vullen. Een basis om mee te spelen zullen we maar zeggen. Een origineel dagje weg dat je nergens anders kan vinden. Een romantisch en avontuurlijk dagje uit met je lief. 

Nieuw: de Escaperoom voor de liefde combineren met een romantische overnachting in de cupidowagen of het luchtkasteeltje

Op een supermooie locatie aan het water bij Beachclub Puur hebben we deze bijzonder mooie cupido wagen gebouwd. Beachclub Puur is (op 10 minuten rij afstand) gelegen aan het water van de Biesbosch in Drimmelen. Bij mooi weer kan je er ook heerlijk zwemmen.  Tevens kan je genieten van een beach drankje, lekkere tussendoortjes of lunch of diner. En het hele jaar sowieso van de bijzonder mooie natuur. Puur genieten. Lekker knus met zijn tweetjes in een bedstee. Over quality time voor jou en je lief gesproken. Drie uur genieten van het spelen in onze bijzondere omgekeerde escaperoom voor de liefde waar de uitdaging is om binnen te komen en de tijd te verliezen met opdrachten vol humor en romantiek. Met de kroon erop door te overnachten met je lief in een bedstee in onze bijzondere super romantische cupidowagen.

Een overnachting is mogelijk op zondag t/m donderdag. Zondag alleen te boeken in overleg door even te bellen 06-46150896
De prijs voor 1 nacht samen met je lief in de cupidowagen is € 75,- incl picknick ontbijt
Het luchtkasteeltje, waarin alles omgekeerd is en de spiegels, vlloerkleden en bladmuziek aan het plafond hangen is € 95,- incl picknick ontbijt 

Foto's staan op de blog www.altijdblijvenspelen.nl/romantische-overnachting
Boeken kan op http://altijdblijvenspelen.nl/romantische-overnachting-reserveren
Wil je meer informatie of heb je nog vragen bel dan 06-46150896 

Leuk uitje met je vriendin 

Verras je vriendin met het originele, leukste en meest romantisch alternatief voor uit eten bioscoop, theater. Kies voor een verrassend dagje weg naar het gezellige Brabant. Met dit belevingsspel in de Escaperoom voor de Liefde verras je je geliefde en het zal een dag worden om nooit meer te vergeten. En wat dacht je van het als cadeau geven aan koppels die bijvoorbeeld 3 jaar samen zijn of als een huwelijkscadeau. Dat is pas een verrassing waarmee je stelletjes blij kan maken, want waar kan je dat nog ervaren? Een romantisch uitje waar je alle aandacht en tijd voor elkaar hebt en samen plezier beleeft en voelt dat jij het bent in de ogen van je lief.  Een bijzonder en origineler cadeau kan je niet vinden. 

Romantiek en liefde

Omgevingen waarin je even samen kan zijn. Lekker met zijn tweetjes. Waar alles is gericht op aandacht voor elkaar en je de tijd even kan vergeten en jullie mooie liefde voor elkaar kan beleven. Waar vind je dat nog in deze tijd waarin alles draait om snelheid. Daarvoor is de escaperoom voor de liefde gecreërd. Om even te "escapen" uit de snelheid van het alledaagse leven. In een middeleeuws pandje hebben wij een bijzondere omgeving gecreërd met bijzondere romantische opdrachten waar je de liefde voor elkaar zoals nergens anders kan beleven. Een escaperoom om jullie mooie liefde vor elkaar te ervaren. Niet door spannende en snelle dingen onder tijdsdruk, maar volledig het omgekeerde. Het spel is in de escaperoom voor de liefde gericht op het vergeten van de tijd, op ontspanning, op aandacht voor elkaar. De opdrachten en omgevingen zijn daarom compleet omgekeerd en omgedacht, zodat jullie in drie uur tijd een bijzondere beleving met elkaar creëren. Het mooie is namelijk dat ieder stel hun eigen unieke Altijd Blijven Spelen beleving op deze wijze kunnen creëren. Een top romantisch uitje dus, voor ieder gelukkig stel, om jullie liefde voor elkaar op een bijzondere en unieke wijze te kunnen beleven.

Recensies 

In de korte tijd dat de Escaperoom voor de Liefde bestaat, zijn er al vele tevreden stelletjes jullie voor gegaan en ze hebben een geweldige tijd gehad samen.

Hieronder een paar recensies over Escaperoom voor de Liefde: 

Isabelle en Jurgen:
"Het was super leuk! Een beetje een efteling sfeertje en in elke kamer een leuk spel om samen te doen! Ben je beiden romantisch en speels....dan is dit echt een fantastisch uitje! Wij hebben gelachen, zijn nog dichter tot elkaar gekomen en hebben weer een andere, superleuke kant van elkaar leren kennen! Dank je wel!"

Wendy en Remco: “Wat een origineel uitje hebben wij gehad!!!! Hebben enorm kunnen lachen samen, zeker een aanrader als alternatief voor de standaard uitjes” 

Niek en Camille: “Super gaaf. Veel gelachen en tijd voor elkaar gehad. Speelse en geweldig leuke ervaring.” 

Ylonka en Harold
"Een Escaperoom in de letterlijke zin van het woord; vlucht even weg van de gejaagdheid van alledag en verdiep je weer eens in elkaar door moderne technologie los te laten en je zintuigen te prikkelen. Gelachen, gezwijmeld, gedroomd en genoten!!"

Esther en Thomas:
"Afgelopen week een heerlijke middag gehad samen met mijn lief in de Escape room voor de liefde ♡ Een ontdekkingstocht door een prachtig middeleeuws pand, met al je zintuigen om elkaar nog beter te leren kennen. Op zoek naar elkaar en de liefde. Een aanrader voor iedereen die elkaar (nog) beter wil leren kennen. Er valt altijd wat nieuws te ontdekken! Ook in het pand raak je niet uitgekeken."

Annet en Bert: 
"Onze 'trouwfoto' @escaperoomvoordeliefde 🎩💍 Erg leuk romantisch middagje weg gehad gisteren samen met mijn lief bij ‪#‎escaperoomvoordeliefde‬ of ook wel‪#‎altijdblijvenspelen‬ Aanrader! Eens iets‪#‎verrassend‬ anders dan anders. Geen rare vage dingen, gewoon leuk voor iedereen! Aan de hand van de schatkaart ga je samen op ontdekkingsreis met en naar elkaar in een leuk ingericht pand in het❤️ van ‪#‎Geertruidenberg‬."

Benieuwd naar nog meer recensies? Klik hier voor meer. 
 
Denk jij dat je lief niet romantisch is? Dan is 1 ding zeker: je bent nog nooit met hem naar de Escaperoom voor de Liefde geweest.  Deze bijzondere beleving in een middeleeuws pandje haalt de romantiek in iedereen naar boven. Reserveer een romantisch uitje hieronder. 


Reserveren

Binnenkort iets te vieren of wil je je partner verrassen met een romantisch dagje uit samen? Reserveer hier je drie uurtjes plezier in de Escaperoom voor de Liefde.  Hapjes en drankjes zitten hier en daar erbij als onderdeel van het belevingsspel. Alles is compleet voor een romantisch dagje uit. 

Het reserveren doe je hier en kijk snel of jouw datum en tijd nog beschikbaar is.
Nieuwsgierig naar meer informatie? Neem dan contact op door een mail te sturen naar:
altijd@blijvenspelen.nl of bel naar 06-46150896


“Dus kom samen spelen en plezier beleven met je lief in de Escaperoom voor de Liefde”


Even geduld a.u.b.