Op zoek naar een romantisch cadeau voor je vriendin?

Regelmatig een romantisch cadeau voor je vriendin zoeken en haar daarmee verrassen houdt de liefde voor elkaar in beweging. Dat is belangrijk want de liefde staat ook niet stil. En een beetje romantiek kunnen we zo nu en dan allemaal gebruiken want daar wordt je samen helemaal gelukkig van.
Zoek je dus een romantisch cadeau voor je vriendin dan is deze unieke, bijzondere OMGEKEERDE Escaperoom voor de liefde wat voor jullie om naartoe te gaan. De Escaperoom voor de liefde is een belevingsspel voor stelletjes. Een escaperoom waar alles omgekeerd en omgedacht is. Voor romantische ontspanning i.p.v. spanning, voor toegang i.p.v. ontsnappen. Geen gewone escaperoom met alleen een ander thema dus. Nee, een geheel nieuw bijzonder concept. In de Escaperoom voor de liefde staat de tijd even stil en is er gewoon even aandacht voor elkaar. Hier gaat het om jullie die samen romantische maar ook grappige herinneringen creëren. Het is een combinatie van lol maken en romantiek . Weer eens wat anders dan een bioscoopje pakken of een uit eten. Anders dan anders maar geen vage rare dingen. Verrassend leuk dus en een top origineel romantisch cadeau voor je vriendin. 
Waar kan je dit romantisch cadeau voor je vriendin vinden?


De locatie waar je dit romantisch cadeau kan vinden is een middeleeuws pandje in het vestigingsstadje Geertruidenberg in Brabant. Gelegen aan het marktplein onder de kerk zijn hier veel authentieke elementen bewaard gebleven waardoor de sfeer knus is en mede door de met liefde ingerichte speelruimtes het al een feestje is om te beleven. 


een romantisch cadeau voor je vriendin, beleef je bij Altijd Blijven Spelen

Een origineel romantisch cadeau voor je vriendin


De Escaperoom voor de liefde is bedoeld voor stelletjes. Een origineel concept dat je met een schatkaart laat dwalen in een uniek middeleeuws pandje  met in iedere speelomgeving die bij de door jullie gekozen route ( Cupido of Casanova) hoort een andere sfeer. Hier voer je samen romantische opdrachten uit. Denk dan aan:
  • liefdes drankjes en hapjes maken, 
  • mooie berichtjes aan elkaar schrijven, 
  • muziek luisteren of maken en 
  • een fotoshoot maken met een camera met zelfontspanner. 
Dit alles op een  gezellige en ontspannen manier. 
Je zult samen lachen, praten of dansen. Een origineel romantisch cadeau voor je vriendin dat ze nooit zal vergeten. In deze omgekeerde escaperoom draait  namelijk alles om de liefde en romantiek. 

Deze escaperoom is een hele bijzondere, bedoeld voor stelletjes in plaats van groepen,voor lol met elkaar en ontspanning in plaats van spanning door zo snel mogelijk te ontsnappen.. Nee, in de Escaperoom voor de liefde is alles omgedraaid en gaat het om toegang tot de speelomgevingen en elkaars hart verkrijgen door samen romantische opdrachten te spelen en een hoop plezier te beleven. Er zijn wel wat puzzels maar niet teveel want van puzzelen raak je in je hoofd en de liefde zit nu eenmaal in je hart. In deze romantische escaperoom verlies je de tijd door samen te spelen en jullie mooie liefde voor elkaar en een hoop lol te beleven en…. zou je aan het eind van de drie uur durende belevingsspel het liefst nooit meer willen escapen. Je kan hier spelenderwijs en op een grappige manier elkaar beter leren kennen of als je allang samen bent zou het zomaar kunnen dat je elkaar verrast met onvermoede speelse kanten. In dit bijzonder belevingsspel in deze inspirerende omgeving kan dat namelijk zomaar gebeuren.

Reserveer een romantisch cadeau voor je vriendin


Heb je iets te vieren?   Of wil je gewoon even tijd met zijn tweetjes, zomaar omdat je van elkaar houdt?  Boek dan drie heerlijke uren in de Escaperoom voor de liefde. Een romantisch cadeau voor je vriendin dat nergens anders te vinden is. In het Altijd Blijven Spelen pandje zijn drie heerlijke uren jullie route (Cupido of Casanova) en bijbehorende speelomgevingen alleen voor jullie twee. Samen ronddwalen in een middeleeuws pandje en doormiddel van raadsels en opdrachten veel plezier beleven. Inclusief hapjes en drankjes die in de opdrachten verwerkt zijn waardoor je niets te kort komt. 
Succes verzekerd met dit romantische cadeau voor je vriendin, een belevenis om nooit te vergeten.

Zin om samen met je lief romantische opdrachten te komen spelen? Reserveer dan hier of bestel een cadeaubon.

Wil je nog meer informatie mail dan naar altijd@blijvenspelen.nl of bel naar 06-46150896.
Doe de ABS liefdestest Doe de ABS liefdestest
Doe de ABS liefdestest
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Romantische Overnachting Romantische Overnachting
Romantische Overnachting
Even geduld a.u.b.