Origineel uitje voor 2 in de Escaperoom voor de LiefdeOp zoek naar een origineel romantisch uitje met je lief? Maar even iets anders dan met zijn tweetjes uit eten of naar de bioscoop of theater.  Dan is drie heerlijke uren reserveren in de escape room voor de liefde een origineel uitje voor 2. Een uniek uitje voor 2 waarmee succes verzekerd is bij je lief. Stel je voor: samen een raadsel oplossen om de sleutel van het pand te vinden en met een schatkaart rond te dwalen door een  middeleeuws pandje. Gewoon met zijn tweetjes alle speelomgevingen van jullie route (cupido of casanova) drie heerlijke uren voor jullie alleen. Samen lol maken en de romantiek laten zegen vieren. Tijd voor 2 en genieten van het samen spelen door romantische opdrachten te doen waarmee je elkaar blij maakt. Even samen de tijd vergeten en genieten van jullie mooie liefde voor elkaar in een bijzondere omgeving waar alles romantiek en liefde ademt. Een geweldige speelse en leuke Altijd Blijven Spelen ervaring waar jullie mooie herinneringen zullen creëren. 
Waar kan je dit origineel romantisch uitje voor 2 vinden? 

De locatie is een middeleeuws pandje met authentieke elementen gelegen aan het marktplein onder de kerk in het vestigingsplaatsje Geertruidenberg in Brabant. Hier is speciaal voor jullie een bijzondere omgeving omgetoverd tot knusse met liefde ingerichte speelruimtes, welke allen op een geheel eigen wijze romantisch, speels en verrassend zijn. 

Zo is er onder meer: 
  • een speelruimte waar je liefdesdranjes brouwt omdat je van elkaar houdt, 
  • een ruimte waar je herinneringen creërt aan jullie samenzijn door een foto shoot te maken
  • en een speelruimte waar je muziek kan maken of spelen . 
Dit is een kleine indruk van de sfeer en de romantische opdrachten die er te vinden zijn. Een indruk uiteraard want je maakt samen met je lief van deze romantische opdrachten en omgeving uiteraard jullie eigen unieke Altijd Blijven Spelen beleving. 

Een romantisch en origineel uitje voor 2

De Escaperoom voor de liefde is bedoeld voor stelletjes. Hier kan je samen lachen, praten en dansen. De liefde en het leven samen vieren. Je zintuigen worden op de proef gesteld. Weet jouw partner je te verbazen met bijvoorbeeld een drankje op jouw persoonlijke smaak samengesteld. Laat je verrassen en dompel je onder, laat je leiden door een schatkaart en gevoel voor romantiek en plezier.

Dit origineel uitje voor 2 is exclusief voor jullie want de speelruimten behorend bij de route (Cupido of Casanova) in dit mooie Altijd Blijven Spelen pandje zijn bij reservering drie heerlijke uren van jullie tweetjes. Om de toegang te krijgen moet je een code kraken en de rest volgt vanzelf.  Durf jij  je laten meeslepen in het moment en de weg te volgen die jullie leidt naar plezier voor 2? 

Cadeaubon of reservering voor een origineel uitje voor 2

Reserveer hier drie heerlijke uurtjes voor jullie samen of bestel de mooie cadeaubon, zo kunnen jullie een datum reserveren om de Altijd Blijven Spelen beleving in de Escaperoom voor de liefde samen mee te gaan maken. Een bijzonder en uniek romantisch origineel uitje voor 2 in een OMGEKEERDE Escaperoom die geheel om jullie mooie liefde voor elkaar draait. Samen door de verschillende speelruimten van een middeleeuws pandje dwalen en doormiddel van raadsels (niet teveel want daarvan raak je in je hoofd en de liefde zit in je hart) en romantische opdrachten veel plezier beleven.  Hoe origineel is dat ? Inclusief hapjes en drankjes die in de opdrachten verwerkt zijn om de inwendige mens te plezieren.

Zijn je zinnen geprikkeld?  Reserveer  jullie super romantisch en origineel uitje voor 2.

Wil je nog meer informatie mail dan naar altijd@blijvenspelen.nl of bel naar 06-46150896.
Doe de ABS liefdestest Doe de ABS liefdestest
Doe de ABS liefdestest
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Romantische Overnachting Romantische Overnachting
Romantische Overnachting
Even geduld a.u.b.