Doe je lief een Altijd samen Blijven Spelen aanzoek !

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 28 januari 2018

Het mooiste Ja-woord dat je elkaar kan geven is: "Ja ik wil ALTIJD samen met jou BLIJVEN SPELEN".

Ben jij op zoek naar de meest romantische en originele locatie om je lief te vragen om Altijd met jou te Blijven Spelen?
Kom dan naar de Escaperoom voor de liefde waar alles omgekeerd is en draait om de liefde. Je kan je kiezen om je aanzoek te doen in de Cupido of de Casanova speelrouteBeide speelroutes omvatten de meest romantische omgevingen om je lief te vragen of ze Altijd met jou wil Blijven Spelen. 

De speelroutes van de Escaperoom voor de liefde vormen een romantische, magische omgeving die jouw Altijd Blijven Spelen aanzoek nog specialer maken. Je creëert hier met je lief een onvergetelijke Altijd samen Blijven Spelen beleving door allerlei romantische opdrachten samen te doen en een hoop plezier te beleven. In een omgeving waar alles anders is en je allerlei bijzondere en soms zelf nieuwe kanten aan elkaar ontdekken gaat. Heerlijk met zijn tweetjes samen door jullie speelroute dwalen met een schatkaart in de hand om de weg te wijzen. Genieten van elkaar en de liefde vieren. Met herinneringen voor later door jullie eigen fotoshoot van het mooiste moment van je leven te maken.
De ringen of een ander origineel geschenk om de liefde te bezegelen kunnen we in overleg voor je neerleggen in het theatertje van de liefde van de Casanova route of in de cupido speelruimte van de andere route.

Wat ga je beleven in de Omgekeerde Escaperoom voor de liefde ?

Je krijgt tevoren een raadsel waarin een code verborgen zit om binnen te komen. Je speelt het hele belevingsspel dan ook helemaal alleen met je geliefde. In iedere speelruimte zijn verrassende opdrachten waarmee je kan spelen. Alles is omgekeerd want hier vindt je romantiek en humor ipv moeiijke puzzels. Ook is de tijd verliezen in het samenspel met je lief de kunst in plaats van zo snel mogelijk ontsnappen. De escaperoom voor de liefde is gecreëerd om samen 3 heerlijke uren te genieten van jullie mooie liefde voor elkaar en een hoop plezier te beleven.
Kijk voor de romantische opdrachten op de schatkaarten om een indruk te krijgen van het spel, ook kan je de trailer bekijken op www.altijdblijvenspelen.nl


Waar kan je deze TOP ABS aanzoek locatie vinden?

In het pittoreske vestingstadje Geertruidenberg in Noord-Brabant. 

De meest ORIGINELE locatie voor een AANZOEK om Altijd te Blijven Spelen.
Gespeeld voor 1 dag of voor de rest van jullie leven. Beide kan want in de www.escaperoomvoordeliefde.nl geldt maar 1 speelregel: " Heb plezier en betover elkaar met LIEFDE" 

Een romantische overnachting of wat er al meer te vinden is in de omgeving kan je zien op www.romantischuitje.nl   


Even geduld a.u.b.