De kunst van
Altijd SAMEN Blijven Spelen.


Altijd SAMEN Blijven Spelen is de sleutel voor LIEFDE.
De sleutel zit verborgen in jullie speelwijzen. 

Iedereen heeft een bepaalde vorm van speelsheid in zich; een eigen speelwijze die wel of niet versterkt of aangevuld wordt in combinatie met de speelwijze van een ander. Je kent dat vast wel uit je kindertijd. Met sommige vriendjes of vriendinnetjes kon je eindeloos spelen met haast niets. Met een ander verveelde je je binnen de kortste keren, ook al had je het mooiste speelgoed.

In je relatie werkt dit niet anders. Een combinatie van speelwijzen die elkaar versterken en/of aanvullen, zorgt voor heerlijk onbevangen met elkaar omgaan. Jezelf kunnen zijn. Plezier met én zin in elkaar hebben. Energie krijgen waardoor je gaat stralen. Voelen dat JIJ het bent in de ogen van jouw LIEF. De liefde voelen tot in elke vezel van je lijf. Daar word je helemaal gelukkig van.

Altijd SAMEN Blijven Spelen is de sleutel voor LIEFDE
.  

Liefde en je gelukkig voelen, zijn geen dingen die je ten doel kan stellen. Er is dus ook géén stappenplan of iets dergelijks waarmee je het bereiken kan.
Liefde is iets wat alleen spelenderwijs kan ontstaan, want liefde houdt van ruimte om te spelen en te groeien.
Liefde is... Altijd SAMEN Blijven Spelen.

Daarom is het de kunst om Altijd SAMEN te Blijven Spelen en regelmatig omgevingen te creëren en te vinden die alles bieden om ontspannen en onbevangen plezier met elkaar te beleven, zodat er ruimte is om de liefde voor elkaar te voelen en te laten groeien.
Met veel kennis van Liefde en Liefdeszaken ontwikkelden wij daarvoor iets moois. De ESCAPEROOM voor de LIEFDE waarin je als vanzelf aan het spelen gaat. Een fantastische, romantische omgeving om heerlijk te genieten van elkaar en de tijd even te vergeten.

En weet je wat ook zo mooi is als je de kunst van Altijd SAMEN Blijven Spelen verstaat? Het komt nog niet bij je op om buiten met een ander te gaan spelen, omdat je met jouw LIEF kan spelen als met geen ander. 
 
Met plezier
Coleta van Bekhoven  
namens 
Altijd Blijven Spelen.

Voor S. en L. Een cowboy en een indiaan. Altijd Blijven Spelen is in het samenspel met hen ontstaan.
Met liefde en veel speelplezier.Overige inspiratiebronnen:
Het artikel "Altijd blijven spelen" in Flow Magazine (najaar 2014). 
Play (Stuart Brown). 
Homo Ludens (Johan Huizinga)
Voorbij het vanzelfsprekende (Van Dinten en Schouten). 
Minnekunst (Ovidius). 
In zijn armen (Camille Laurens).
De perfecte minnares (Marina Mudder)
Woodstock 69 in Bloemendaal.
Restaurant Menu-et in 's Hertogenbosch. 
De spelende mens in Kinderspelen van Pieter Bruegel.
De Muze van Salvador Dali. 

Even geduld a.u.b.