Spelenderwijs elkaar beter leren kennen in de Escaperoom voor de liefde

Ben je smoorverliefd en wil je weten of dit een match in heaven is . Of is de liefde nog zo pril dat je wel wat hulp kan gebruiken om elkaar beter te leren kennen. Kom dan naar de Escaperoom voor de liefde in het Altijd Blijven Spelen pand. Hier kraak je de code van elkaars hart. Kun je elkaar uitdagen, prikkelen en ontdekken doormiddel van je zintuigen. Wat is de smaak van  de ander qua eten en drinken? Is dit niet te blussen pittig, snoepjes zoet of warm-hartig ? Houden jullie van dezelfde muziek, lachen jullie om dezelfde dingen?

De locatie waar jullie dit gaan doen is een romantisch middeleeuws huis, genoemd het Altijd Blijven Spelen pand, gelegen aan het marktplein onder de kerk in het vestigingsplaatsje Geertruidenberg in Brabant. Dit pand is omgetoverd tot de ideale omgeving om elkaar beter te leren kennen en de met liefde ingerichte ruimtes  zijn romantisch, speels en verrassend. Op een unieke manier elkaar beter leren kennen

In de escaperoom voor de liefde kan je een route kiezen (Cupido of Csanova) en ga je samen de weg naar elkaars hart vinden doormiddel van een schatkaart. Deze wijst je naar de speelomgevingen waar jullie elkaar beter leren kennen. 

Hier krijgen jullie allerlei romantische opdrachten zoals een liefdes drankje maken, een lief berichtje schrijven,  leuke en mooie foto's van elkaar en jullie samen maken met een camera met zelf ontspanner en jullie persoonlijke liefdessong door het lot laten bepalen. Love is in the air op deze ontdekking tocht daar kan je in ieder geval niet omheen.Je doet hier alles samen want je reserveert 3 uur tijd exclusief voor jullie tweetjes. De speelomgevingen van jullie gekozen route zijn voor jullie alleen.  Dus jullie zijn aangewezen op elkaar om het avontuur aan te gaan. Romantiek, plezier en humor om elkaar op een ongedwongen manier elkaar beter te leren kennen. Maar voorop staat: samen veel lol maken.

Cupido schatkaart:Casanova schatkaart:

Boek dé date om elkaar beter te leren kennen in de Escaperoom voor de liefde

Boek nu  hier de meest verrassende, originele en romantische date om elkaar beter te leren kennen. Ontdek of Cupido dit keer raak heeft geschoten en deze hartendief een blijvertje is of dat het Casanova is gelukt om jou te betoveren en te veroveren. 

Nieuwsgierig naar de liefde en deze bijzondere manier van daten in de escaperoom voor de liefde, aarzel dan niet en boek een die drie heerlijke uurtjes plezier voor 2.

Klik hier om te reserveren. Benieuwd en wil je meer informatie mail dan naar altijd@blijvenspelen.nl of bel naar 06-46150896.
Doe de ABS liefdestest Doe de ABS liefdestest
Doe de ABS liefdestest
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Wij zijn een gelukkig stel en willen een affaire met elkaar spelen
Romantische Overnachting Romantische Overnachting
Romantische Overnachting
Even geduld a.u.b.