De Escaperoom voor de liefde: het meest bijzondere uitje om samen met je lief naartoe te gaan

Wil jij de liefde van je leven verrassen en ben je op zoek naar een bijzonder uitje voor 2
Dan is De Escaperoom voor de Liefde een goed idee.
Bij de Escaperoom voor de liefde ben je op het juiste adres voor een bijzonder uitje om met je lief naartoe te gaan. Hier beleef je een originele ervaring.  Het is een escaperoom waar niets gewoon is maar alles OMGEKEERD en alles om de liefde draait. Voor stelletjes ipv groepen, niet zomaar een ander thema maar ook de puzzels zijn omgekeerd en vervangen door romantische belevingen waar het de kunst is de tijd te verleizen in het spelen met elkaar in plaats van op tijd en spanning zo snel mogelijk te ontsnappen. Het belevingsspel  duurt dan ook drie heerlijke uren en speelt zich af in een prachtig sfeervol romantisch pand waar  je doormiddel van leuke romantische opdrachten, met hier en daar lekkere hapjes  en drankjes als onderdeel van het spel, in steeds weer een andere verrassende ruimte tijd voor elkaar maakt. 


Op zoek naar een bijzonder uitje voor 2?

Kom de Escaperoom voor de liefde beleven. Bij dit  geweldige concept  voor de liefde  moet je eerst een code kraken om binnen te komen en daarna ga je samen doormiddel van een schatkaart op zoek naar de ruimtes waar jullie de romantische opdrachten uit gaan voeren. Iedere kamer heeft zijn eigen charme, sfeervol verassend, romantisch en met liefde ingericht. Er zijn twee routes voor jullie gecreëerd waaruit je kan kiezen. De Cupido of Casanova route. In beide ga je een hoop plezier beleven met je lief door onder andere: 


  • Elkaar hapjes en drankjes laten voelen en proeven
  • Samen een liefdes drankje maken
  • Jullie eigen fotoshoot maken met een camera met zelf ontspanner Een bijzonder uitje met tijd voor elkaar. Geweldig om 3 uur opgesloten te zitten samen met je lief en de tijd te verliezen in het romantische iopdrachten met elkaar spelen. Zet je telefoon uit zodat je samen zonder gestoord te worden een leuke tijd beleefd. En de Eternal Flame (misschien wel jullie romantische liedje) te laten branden. 

Kies jullie spel in dit bijzondere uitje voor stelletjes

De Cupido route is gecreëerd om elkaar in het hart te raken. 

Cupido SchatkaartIn de Casanova route draait het om betoveren, verleiden en veroveren. 

Casanova Schatkaart

Waar vind je dit bijzonder uitje voor 2 ?

Dit bijzondere uitje is te vinden in het oudste vestingstadje van Nederland, Geertruidenberg. Het is in een romantisch middeleeuws pandje onder de kerk op de markt. Het is de enige escaperoom die zijn naam géén eer aan doet, want je wilt hier nooit meer weg. De tijd staat hier even stil om samen mooie momenten te beleven en herinneringen te creëren.  

De Escaperoom voor de liefde, de beste keuze uit bijzondere uitjes voor 2

We willen niet alles verklappen want niets is leuker dan  je laten verrassen. Boek nu een van de meest bijzondere uitjes voor stelletjes dat je maar kan bedenken. In een ongelooflijk mooi en speciaal pandje in de oudste stadje van Nederland. Ontdek het plezier van samen spelen en beleven. Geniet van de tijd en aandacht voor elkaar. Zin gekregen om samen in deze OMGEKEERDE escaperoom voor de liefde te gaan spelen? Reserveren kan je dan hier.
Wil je nog meer informatie mail dan naar altijd@blijvenspelen.nl of bel naar 06-46150896.
Locatie en prijs Locatie en prijs
Locatie en prijs
Ik wil dit kado geven Ik wil dit kado geven
Ik wil dit kado geven
Ik wil reserveren. Ik wil reserveren.
Ik wil reserveren.
Romantische Overnachting Romantische Overnachting
Romantische Overnachting
Even geduld a.u.b.