Een omgekeerde Escaperoom als romantisch uitje.

Geschreven door: Coleta van Bekhoven
Datum: 08 februari 2017

Een omgekeerde Escaperoom als romantisch uitje?

Jazeker. Een uniek romantisch uitje in de Escaperoom voor de Liefde hebben wij voor jou en je lief gecreëerd. Een Escaperoom voor de liefde waar je Lady en de Vagebond kan spelen. Een Escaperoom waar je SAMEN drie uur romantische opdrachten speelt en een hoop lol beleefd. Een BIJZONDERE escaperoom waar alles OMGEKEERD is en draait om de liefde. De UITDAGING is hier binnen te komen en de tijd STIL te laten staan door je te verliezen in het spelen met elkaar. 

Waar vind ik dit bijzonder uitje?

Dit unieke en bijzonder romantisch uitje in de Escaperoom voor de liefde is te vinden in het Altijd Blijven Spelen pand in het oudste vestingstadje van Nederland. Gelegen in Geertruidenberg aan de Elfhuizen 10 in een sfeervol middeleeuws pand in het gastvrije Brabantse land.


Wat houdt een omgekeerde ESCAPEROOM in? 

De Escaperoom voor de liefde is een belevingsspel voor stelletjes i.p.v. groepen. Bij dit spel draait alles om de liefde. De uitdaging zit in binnenkomen i.p.v. ontsnappen. Daarvoor krijg je een raadsel waarin een code zit verborgen.. Als je dat samen hebt opgelost dan zit binnen de uitdaging in de tijd te verliezen door romantische opdrachten te spelen en een hoop plezier te beleven. Jullie krijgen daarvoor een schatkaart waarmee je samen met je lief op zoek gaat naar de speelruimtes.

Enkele voorbeelden van romantische opdrachten die je kan spelen:
  • lieve berichtjes aan elkaar schrijven, 
  • Lady en de vagebond spelen,
  • muziek luisteren of maken en de mogeijkheid van een dansje daarbij :-) 
  • lekkere hapjes en drankjes voor elkaar brouwen om te laten voelen en proeven hoeveel jullie van elkaar houden.

  • Deze omgekeerde escaperoom duurt dan ook 3 uur en speel je alleen met je lief in voor jullie exclusief gereserveerde speelruimten die telkens weer verrassend zijn. In deze omgekeerde escaperoom voor de liefde gaat het om ontspannen samen zijn en samen plezier beleven. Er zitten dus niet veel hersenkrakers in, want daarvan raak je in je hoofd en de liefde zit nu eenmaal in je hart :-)
    Dus kom de Escaperoom voor de Liefde beleven met je lief en ervaar jullie mooie liefde voor elkaar. 


    Even geduld a.u.b.